Sång på vigsel och bröllop

Vill ni ha sång på vigseln och/eller bröllopet? Jag har sjungit på många vigslar och bröllop och förgyller gärna er högtid. Jag finns i Knivsta och det går bra att anlita mig i Knivsta, Uppsala och Stockholmsområdet.

Lyssna på mig

Utdrag ur Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer med Petra Valman. Ackompanjerad av orgel och violin.
Petra Valman är här bokad till en vigsel och sjunger för ett brudpar och deras gäster.
Petra Valman sjunger här för ett brudpar och deras gäster på en vigsel i St Birgittakyrkan i Knivsta. Foto: Katarina Hjertstedt

Val av vigselsånger

Ni som lyssnar mycket på sång och musik och ni som själva musicerar har nog en idé om vilken musik eller vilka sånger ni vill ha på er vigsel och ert bröllop. Sånger är ju så mycket personliga associationer och känslor. När jag sjunger på vigslar och bröllop vill jag gärna sjunga sådana sånger som brudparet tycker om. Det är en fördel om det fungerar bra att göra med musikern jag musicerar med. Jag tycker också det är trevligt att få anpassa lite efter årstiden, sammanhanget  och min röst.

Jag har träffat en del brudpar som inte har så många idéer på vilka sånger de vill ha. Då hjälper jag också gärna till med idéer till repertoar.

Hjärtligt tack Petra för din medverkan på vår högtidsdag!
Du är en viktig del i att vigseln och hela arrangemanget blev så väldigt lyckat! Kramar!

Kontakt

Om du vill boka sång till vigsel och/eller bröllop är det bara att skriva till mig på sopran@petravalman.se. Det går också bra att ringa mig på tel 073-8332532.

Hur mycket kostar det?

Jag tar 4000 kr på faktura för två sånger. Därtill tillkommer reseersättning från Knivsta. Jag skickar fakturan via mejl efter utfört uppdrag.

Andra högtider

Jag sjunger också på andra högtider såsom dop och begravningar. Välkommen att också kontakta mig för sådana tillfällen också!