Anti-Aging för rösten

Anti-Aging för rösten är en sångkurs i två delar i klassisk sångteknik. I kursen jobbar vi med andning och artikulation i sång och tal. Därför säger vi exempelvis kända ramsor samtidigt som vi arbetar med vårt sätt att andas. På samma sätt sjunger vi kända sånger medan vi jobbar med att förbättra artikulationen för en klangfullare röst. Vi sjunger också sånger som för många är lite okända. Kursdeltagarna får dessutom en god teoretisk kunskap om röstinstumentet.

Kommande kurser
  • Fortsättningskurs på måndagkvällar den 30/9, 7/9, 14/9, 21/9, 4/11, 11/11 kl 18.00-19.30. Boka här
  • Helgkurs 26-27 oktober. Boka här
  • Helgkurs 23-24 november. Boka här
Anti-Aging för rösten’s omfattning och längd
Kurslitteratur del I

Det är först en grundkurs på 6*90 min och sedan är det en fördjupningskurs på 6*90 min.

För vem är Anti-Aging för rösten tänkt?

Ett skäl att gå kursen kan vara att komma igång med rösten om man känner att röstklangen försämrats och man inte sjungit så mycket på sistone. Ett annat skäl kan vara att få ett strukturerat sätt att dagligen jobba med sin röst. Ett tredje kan vara att man märker att sångrösten försämrats med åldern. Kort sagt är kursen bra för både unga och äldre sångare. Kurserna riktar sig till sångare på alla nivåer. De är alldeles särskilt bra för körsångare.

Läxor

Kursdeltagarna får läxor mellan tillfällena att arbeta hemma med. Därmed hinner de befästa övningarna i lugn och ro och etablera det nya sättet att arbeta med rösten.

Tack Petra! Det var tufft och givande. 👏🏽Jag är mera än nöjd!

Mål
Kurslitteratur den II

Målet med kursen är framför allt att kursdeltagarna får en vital och klar röst som håller livet ut.

5 points out of 5

Petra Valman leder andningsövningar under grundkursen i Anti-Aging för rösten.

Förutom att gå kursen på sensus Uppsala kan du också boka kursledaren Petra Valman till din kör precis som exempelvis Knivsta och Almunge kyrkokör gjort.

Det har varit en öppen, positiv och tillåtande stämning på kursen!

Kontakt

Vill du kan kontakta Petra Valman direkt kan du e-posta till sopran@petravalman.se eller ringa/SMSa på telefonnumret 073 8332532.