Sång på vigsel och bröllop

Att sång och musik har en given plats på vigsel, bröllop och andra stora ceremonier är självklart för mig eftersom det alltid har varit ett viktigt sätt för mig att uttrycka och uppleva det som är större än bara orden. . När jag sjunger vid andras vigsel och bröllop vill jag genom musiken, texten och samspelet med medmusikerna och brudparet skapa något härligt. Jag vill genom sången inrama den vackra händelsen och skapa ett litet skönt ”rum” .

Petra Valman är här bokad till en vigsel och sjunger för ett brudpar och deras gäster.
Petra Valman sjunger här för ett brudpar och deras gäster på en vigsel i St Birgittakyrkan i Knivsta. Foto: Katarina Hjertstedt

Val av vigselsånger

Ni som lyssnar mycket på sång och musik och ni som själva musicerar har nog en idé om vilken musik eller vilka sånger ni vill ha på er vigsel och ert bröllop. Sånger är ju så mycket personliga associationer och känslor. När jag sjunger på vigslar och bröllop vill jag gärna sjunga sådana sånger som brudparet tycker om. Det är en fördel om det fungerar bra att göra med musikern jag musicerar med. Jag tycker också det är trevligt att få anpassa lite efter årstiden, sammanhanget  och min röst.

Jag har träffat en del brudpar som inte har så många idéer på vilka sånger de vill ha. Då hjälper jag också gärna till med idéer till repertoar.

Helkroppsbild från sidan på Petra Valman när hon sjunger på en vigsel i en kyrka.
Här sjunger jag Voi Che sa Pete /Mozart på en vigsel. Foto: Katarina Hjertstedt

Hjärtligt tack Petra för din medverkan på vår högtidsdag!
Du är en viktig del i att vigseln och hela arrangemanget blev så väldigt lyckat! Kramar!

Lyssna: solist vid vigsel

Liveinspelning när jag sjunger Sommarnatt av Schrader på en vigsel i juni 2019. Flera brudpar som gift sig runt midsommar har velat ha den.

Boka

Om du vill boka sång till vigsel och/eller bröllop är det bara att skriva till mig. Det går också bra att ringa mig på tel 073-8332532.

Hur mycket kostar det?

Jag tar 3500 kr på faktura för två sånger. Därtill tillkommer reseersättning från Knivsta. Jag skickar fakturan via mejl efter utfört uppdrag. Om restiden överstiger 30 min tillkommer en framkörningsavgift.

Andra högtider

Jag sjunger också på andra högtider såsom dop och begravningar. Välkommen att också kontakta mig för sådana tillfällen också!