Röstkurser

Petra Valman ger röstkurser av olika slag till körer, teatergrupper, yrkesgrupper med flera och nedan finns några av Petra Valmans färdiga kurskoncept. Klicka på länkarna för att läsa mera. Om du vill köpa in en kurs till någon av dina verksamheter går det bra.

Petra Valmans röstkurser

ONE VOICE Röst och rörelse

Petra Valman gör röst- och rörelseövning
Petra Valman gör röst- och rörelseövning

Petra Valman är practitioner inom ONE VOICE. Du kan läsa mer om Petras kurs ONE VOICE röst och rörelse HÄR. Petra är den första och enda ONE VOICE-practitioner’n i Sverige och därför är just denna röstkurs lite extra spännande. Du kan läsa mer om ONE VOICE Centre for Integrative studies HÄR.


Anti-Aging för rösten

Petra Valman gör övning med Theraband
Bäckenbottenövning med Theraband i kursen Anti-Aging för rösten

Petra Valman ger kurser i Anti-Aging för rösten eftersom hon är certifierad Anti-Aging-pedagog. Du kan se en film om Anti-Aging för rösten-konceptet HÄR.


Sångövningar – förbättra din ton

text på affisch: Sångövningar - förbättra din ton. Gul affisch med noter på.

I kursen Sångövningar-förbättra din ton ligger fokus på just tonbildnings-övningar. Om du vill läsa mer om det kan du göra det HÄR


Andning – träna din andning

Målad bild på revbenen. Texten Andning - styrka och flexibilitet.
ANDNINGs-kurs

På kursen Andning-träna din andning lär vi känna vår andning och lär oss på hur många sätt vi medvetet kan styra kroppen att andas. Vi revbens-andas och diafragma-andas. Du hittar mer information om kursen HÄR.


SÅNGIS

Affisch där det står sångis med Petra Valman på CIK. Lördagar kl 10.00-10.50. Start 5 september 2020 för barn 4-6 år
Sångis med Petra Valman

En sång-, rörelse- och språkleks-grupp för barn mellan 4-6 år. Vi ses på lördagar kl 10 på Centrum för Idrott och Kultur i Knivsta. Eftersom kursen är i Knivsta blir den en särskild möjlighet för barn som bor i Knivsta. Du kan läsa mer HÄR.


Röstkurser till präster

En kurs med fokus på röst och framställning utifrån prästernas arbetsvardag. Läs mer här

Priest blessing open hands singing shout with cassock isolated on white

Röstkurser till lärare

En kurs med fokus på röst och framställning utifrån lärarnas arbetsvardag. Läs mer här

School kids sitting on floor in front of teacher, low angle

Petra anpassar röstkurser efter deltagare, sammanhang och lokal. Eftersom röstarbete kan vara så personligt och blottläggande är Petra mån om att se och lära känna varje unika röst och kursdeltagare.

Petra Valman samarbetar ofta med Sensus i sin kursverksamhet eftersom de stöttar folkbildningsarbete. Vill du ta en titt i deras kurskatalog finns den HÄR